Svatomartinská hostina v přírodě, letos i s vínem!

Ani jsme se nenadáli a svatý Martin už zase neodbytně klepe na dveře. A to je určitě důvod pro radost, nese totiž s sebou tradiční Svatomartinské hody. Proč je ale trávit v hlučné restauraci plné lidí, když si je můžeš vychutnat v přírodě - té nejlepší restauraci, do který můžeš zajít na pravý Adventure Dining? Stačí najít to správné místo. ;-)

 

Ani letos v našem menu nechybí Svatomartinská husička se zelíčkem a knedlíčkem - pořádná 450g porce, po který nejspíš už nic nevyjdeš, ale výlet si stejně fantasticky vychutnáš. Základem je vykoštěné husí stehno pečené na páře, doplněno o ručně dělané červené zelíčko a špalíčky z bramborového těsta.

A protože ke každý pořádný sváteční hostině patří dobrý víno, do našich svátečních balíčků jsme letos přihodili taky minivína z rodinného BIO vinařství Cibulka.

 

Podle legendy se Svatý Martin, známý svou štědrostí a šlechetností, podělil o půlku svého vojenského pláště s mrznoucím člověkem. Pláště sice nemáme, ale i tak jsme si řekli, že bychom vám v tomhle duchu taky mohli obdarovat něčím, co spolehlivě potěší. Připravili jsme tak dvojici výhodných svatomartinských balíčků, které kromě šťavnaté husičky obsahují i dárečky „navíc.“ 

 

ALL INCLUSIVE HOSTINA PRO DVA 

 

Je libo plnohodnotnou sváteční večeři pro dva, na který si pochutnáš i uprostřed toho nejhlubšího lesa? No prosím, s naším all-inclusive balíčkem žádný problém!  

Najdeš v něm dvě poctivý 450g porce naší Svatomartinský husičky a k nim zipper bag s velkou samoohřevnou kapslí, aby bylo jídlo pěkně teplý. Na zapití tady najdeš skvělé minivíno Merlot (187 ml) z výběru z hroznů. Lžíce, který byly v balíčku původně, sice už nemáme, ale o to levnější je nový balíček bez nich. Takže neboj, na ničem netratíš! 

Jak jistě víš, příroda je pro nás v Adventure Menu druhý domov. Začínáme u 100% přírodních surovin, pokračujeme maximálně úsporným provozem a v posledním roce minimalizujeme produkci odpadu. Proto ti jako dárek přibalíme 200g husího sádla, co nám při vaření svatomartinských husiček vzniklo a které se jinak prodává za 155 Kč. 

 

 

SVÁTEČNÍ BALÍČEK PRO SÓLO DOBRODRUHY

 

Chystáš se na sólo výlet do přírody a taky ho chceš prožít svátečně? Tak přesně pro tebe máme balíček s porcí husičky a malým merlotem od Cibulků.

 

Jako dárek k tomu přidáme sklenici husího sádlíčka, s kterým můžeš v vykouzlit něco absolutně topovýho ve svý kuchyni. A nemusíš se bát, ani náhodou to nebudeme brát tak, že nám tím nějak lezeš do zelí.

 

 

RODINNÉ BIO VINAŘSTVÍ VINO CIBULKA

Toto vinařství jsme nevybrali jen tak. Rodina Cibulkova totiž už od roku 2005 vyrábí kvalitní, mezinárodně oceněná BIO vína a sekty v režimu organického hospodářství. To znamená maximální ohled na životní prostředí bez použití pesticidů a další chemie, která škodí krajině. A to je něco, s čím se u nás v Adventure Menu dokážeme dokonale ztotožnit. Zkrátka příroda na prvním místě.

 

Už se ti sbíhají sliny a netrpělivě čekáš na hody spojený se svatým Martinem? Tak jen mezi námi – čekat vůbec nemusíš, protože šťavnatou husičku s vínečkem si u nás můžeš objednat hned teď a 11. listopadu si dát v klidu repete. My to na tebe nepovíme.

 

Tak šťastný cesty a svátečně dobrou chuť!