NOVINKA: Snídaňové Lightweight kaše plné ovoce!

U nás v Adventure Menu dobře víme, že den plný dobrodružství si člověk nejvíc vychutná s něčím pořádným k snědku. No a hodně zásadní je v tomhle směru snídaně, během který se v podstatě rozdávají karty. Je to úplně jednoduchý – odflákni start a až do finiše to bude velký trápení. Nemůžeš se ale nacpat jen tak něčím.

 

Před těžkým výkonem to chce snídani, která ti poskytne vyvážený poměr okamžitý energie, proteinu a ideálně taky chuti. No a přesně proto na svět přivádíme novou řadu rýžových kaší s ovocem, který tě na den v přírodě spolehlivě připraví!

 

Žádný blaf ze sámošky

Už když jsme je chystali v našich hlavách, měli jsme jasno, že rozhodně nepůjde o žádný pytlíkový kaše narvaný cukrem, chemií a nekvalitními surovinami, který bychom nehodili ani zvěři v lese. Základ jsme postavili na rýži arborio, která se vyznačuje specifickým kulatým tvarem a tou nejvyšší krémovostí.

Pro ještě větší lahodnost, rýžové kaše vaříme rovnou v mléku a rýžovo-kokosové kaše v kokosovém mléku, takže si na nich můžou pochutnat i vegani.

 

Klasickým cukrem, fruktózovým sirupem ani umělými náhražkami fakt nesladíme. Místo toho spoléháme na zdravější kokosový cukr nebo javorový sirup. No a samozřejmě taky na přirozenou sladkost ovoce, kterýho jsme se do kaší snažili dát co největší podíl. 

Měsíce ladění jsou konečně u konce a my vám s velkou radostí představujeme čtveřici vymazlených kaší, na kterých si teď všichni outdooroví dobrodruzi můžou pochutnat!

 

 

 

 

Sladká odměna k nákupu

Už se ti sbíhají sliny a z fleku plánuješ nějaký nový dobrodružství v přírodě, ať si na některý z našich nových kaší můžeš pochutnat v tý nejlepší restauraci, do který můžeš zajít? Žádný problém.

 

Udělej v našem e-shopu nákup za 1500 Kč (60 €) a jako dárek dostaneš jednu kaši podle svýho výběru. Ale pozor, tato akce trvá jen do 20. 10., tak si ji nenech ujít!

 

 

Odteď už zkrátka nemusíš váhat ani vteřinu, co si dát k snídani mimo civilizaci. Zároveň ale neříkáme, že si tyhle kaše nemůžeš dopřát kdykoliv během dne, třeba jako sváču nebo dezert po hlavním jídle, když tě čeká extra velký výdej energie. Je to jen a jen na tobě. A protože jsme kaše vakuově sušili, do batohu si jich nacpeš fakt hodně. Ať už to provedeš jakkoliv, přejeme ti šťastný cesty a dobrou chuť!