Kopec jídla ve vánočním balení

Vymyslet a vybrat pro někoho ten správný dárek, to dokáže být pěkně zamotaná detektivka. Však to známe všichni. Pokud chceš potěšit dobrodruha, který ani chvíli neposedí doma a nejmilejší mu je obědvat ve společnosti veverek a zurčících potůčků, máme pro tebe elegantní rozuzlení téhle každoročně palčivé otázky. I když samo o sobě taky není úplně bez uzlů.

 

Kromě balíčků s vouchery zabalenými do (multi)funkčního outdoorového ručníku jsme totiž na tyhle Vánoce přichystali taky speciální dárkové Lanobalíčky, které nejenže spolehlivě zaženou hlad i pěkný flák cesty od nejbližší civilizace, ale ještě si s nimi milovníci outdooru natrénují vázání základních uzlů. A to přijde v outdooru extrémně vhod, ať už se člověk chystá lézt po skalách, kempovat nebo prostě potřebuje cokoliv pevně uvázat.

 

DÁRKOVÉ LANOBALÍČKY

Každý Lanobalíček jsme svázali kusem upcyklovaného horolezeckého lana Tendon a na balení jsme vytiskli přehledný návod na uzly, které se tak dají (nejen) v teple domova dají trénovat až do alelujá. Lanům jsme tak prodloužili život a na poloviční úvazek je ještě nějaký ten pátek necháme svázané s branží, pro kterou byla vyrobena. No jo, plýtvání je pro nás zkrátka sprosté slovo.

 

A protože se chutě a potřeby každého dobrodruha trochu liší, vytvořili jsme hned šestici balíčků, které se liší skladbou jídel i velikostí. Tak které z nich pod stromeček vybereš ty?

 

                

 

                

 

                

 

 

VOUCHERY V (MULTI)FUNKČNÍM BALENÍ

Chceš letos pod stromečkem udělat radost milovníkovi outdooru a nevíš si rady s vhodným výběrem jídel? Nevadí. Přesně pro tyhle případy jsme k letošnímu Ježíškovi připravili taky dárkové poukazy v hodnotách odpovídajícím nadmořské výšce známých horských vrcholů.

Vouchery jsme zabalili do rychleschnoucího outdoorového ručníku, který v přírodě můžeš použít i jako ubrus na Adventure Menu hostinu. No tak co, vidíš to na Sněžku, Mt. Blanc nebo rovnou Everest?


   

 

                 

 

 

 

Naděl letos k Vánocům některý z balíčků Adventure Menu a už si s dárky nemotej hlavu. Místo toho se nalaď na pohodovou vánoční atmosféru a u stromečku v klídku popřemýšlej, kam za dobrodružstvím vyrazíš příští rok. ;)

Tak šťastný svátky a dobrou chuť!