Nová proteinová řada Adventure Menu

Opakovat, že se svět nepřestává posouvat kupředu, je fakt trochu nošením dříví do lesa. I tak je to ale pravda. Vždyť i Adventure Menu za pomocí moderních technologií posunulo stravování mimo civilizaci definitivně do 21. století. Ve spolupráci se SENS, kde se specializují na výživu s obsahem cvrččího proteinu, teď koukáme do budoucnosti ještě o kus dál. Však se taky jedná o superpotravinu budoucnosti. Proč naše nový jídla s cvrččím proteinem stojí za to?

AM_SNES_960x260px_NL

 

Udržitelný protein, co tě podrží

Začnem tím, že si ohledně udržitelnosti cvrččího proteinu trošku zašprechtíme řečí čísel. Kdyby chtěl člověk získat stejně velký množství proteinu třeba z hovězího, bude k tomu potřebovat 2000× víc vody, 15× víc půdy a taky 12× víc krmiva.

Připočti si přibližně stonásobek skleníkových plynů, který se při chování dobytka vyprodukují, a rázem koukáš na čísla, nad kterýma jen těžko mávneš rukou. Zvlášť pokud přírodu opravdu miluješ a chceš, abychom do ní mohli ještě nějaký ten pátek vyrážet my i naše děti.

AM_SNES_960x260px_NL_infografika

Výhody nepocítí jenom planeta, ale taky tvoje tělesná schránka, bez který by to cestování asi tak úplně nešlo. Konzumace cvrččího proteinu je ve srovnání s běžnými alternativami ohleduplnější ke zdraví a pohodě těla.

Cvrččí protein má stejnou kvalitu bílkovin jako to nejlepší hovězí z argentinských pamp a taky obsahuje víc zdravých mastných kyselin (omega-3 a omega-6) než třeba losos. No a taky nesmíme zapomenout na to, že je cvrččí protein plný mikroživin, je skvělým zdrojem vlákniny, neobsahuje žádný antibiotika a při jeho konzumaci neexistuje riziko nemocí jako u vepřovýho nebo hovězího. Nebo aspoň doteď o nemoci šílených cvrčků nikdo neslyšel.

 

Pro ten protein? Pro tu chuť!

Cvrččí mouka SENS je prostě skvělým zdrojem energie po těžkým výšlapu v horách nebo při dlouhý jízdě na kole. Navíc nemá skoro žádnou chuť, takže si dokonale vychutnáš hlavní ingredience ze 100% přírodních surovin, ze kterých jsme připravili zbrusu nové recepty. 

Tak kterou proteinovou baštu ochutnáš jako první?

 

Cvrččí proteinové penne s kuřecím masem v kreolské krémové omáčce

AM_SNES_1200px_01_clean (1)

Tahle pikantní krémová omáčka spojuje kulinářský inspirace západní Afriky, francouzské a španělské kuchyně. Výběrový kuřecí maso, krémová smetana, tymián a oregáno. Aby to mělo říz, je tu taky papriková klobása a pepř. K tomu připočítej proteinový penne s podílem cvrččí mouky SENS a na světě je super bašta, s kterou bude mít každý dobrodružství ten správnej šmak!

 

 

Cvrččí proteinové penne v omáčce s fazolemi, špenátem a olivami

AM_SNES_1200_02_clean (1)

Bílý fazole v rajčatový omáčce se špenátem, olivami a parmazánem tvoje chuťové pohárky pro změnu potěší nefalšovanou chutí Středomoří. I tady najdeš speciální penne vyrobený ze semolinový a cvrččí mouky SENS. Tohle jídlo plný pečlivě vybraných surovin a koření je zárukou super gurmánskýho zážitku kdekoli, kde na tebe zrovna přijde hlad. 

 

Jestli se vydáváš za dobrodružstvím poznávat nový věci a zážitky, pak prostě nemůžeš nezkusit naše nová LightWeight jídla s cvrččím proteinem SENS. Vychutnáš si další originální recepty, zpestříš si jídelníček, a ještě se zavděčíš svýmu tělu i přírodě kolem sebe.